Vad menas?

Kåt, Glad och Tacksam. Det låter ju lite kul, men vad menas egentligen och vad ska du använda det till? KGT är mitt favoritsätt att leva livet, här ger jag min tolkning av de tre enkla orden som tillsammans bildar livets lök på laxen. Hoppas det ger dig inspiration! 🙂

Kåt

Den vanligaste betydelsen är den underbara känslan av att vara liggpigg. Men kåt kan också användas i en vidare betydelse, att vara väldigt sugen på något som gör en glad. Sugen på livet, sugen på glass (glass är himmelskt, favoritsmaken varierar med humöret), sugen på att vara lycklig. Att vara redo att ta emot det du vill ha. Ordet bjuder både på spänning, glädje och förväntan.  Precis så som livet ska levas!

Glad

Att vara i glädje är ett tillstånd av frihet och lycka. Visst är det härligt när den sveper in, smittande, befriande och full av energi. Ibland kommer den av sig själv, men ofta är den ett aktivt val som kan vara lite ovant i början. Gåvan att veta hur man väljer glädje är en av de största gåvor du kan ge till dig själv och dina barn.

Tacksam

Tacksamhet är en högt utvecklad konstart som skapar gnistrande magi i ditt liv. Tacksamhet gör det möjligt att ta emot, njuta av och uppleva livets goda. Träna din tacksamhetsmuskel dagligen och gör dig beredd på att bubbla runt i livets champagne!