Tre steg till att emot en het man, kärlek och glädje.

Det är lätt att tro du ska vara självständig, stark och duktig för att duga och vara attraktiv. Om du inte gör allt själv känner du dig svag och överflödig. Du undviker att uttala behov och önskemål för du är rädd att bli dömd som klängig och krävande, men att ta emot är något helt annat. Om du inte tar emot eller ser vad din man gör för dig är det lätt för en honom att tro att det är han som inte behövs eller duger. Han tror att det är just honom du inte vill ta emot av och det får honom att känna sig omanlig.

Här får du en trestegsguide i att ta emot:

1.Le och säg “Tack!”, inte bara med din mun utan med hela ditt väsen.

Det är allt. Prova och se vilken skillnad det gör!

2.När det börjar kännas OK, visa att du ser vad din man gör och beröm det.

“Tack för att du tog ut soppåsen!”

3.När det känns OK, lägg till vad hans omtanke betyder för dig och hur det påverkar dig.

“Tack för att du tog ut soppåsen. Det får mig att känna mig älskad och omhändertagen och det gör mig lycklig!”

Känner du skillnaden mot att mannen tar ut soporna och du inte märker det?( du märker bara om han inte gör det). Ser du att du missar att ge kärlek till din man och att känna tacksamhet som gör dig lycklig?

En man som gör dig lycklig är attraktiv och sexig. Du är attraktiv och sexig när du är lycklig. En härlig vinst för er båda.

Men, säger du, jag har visst blivit straffad för att jag tagit emot. Ja, det stämmer, män med mycket feminina energier vill att du ska vara mannen i förhållandet. Det är män som söker en kvinna som kan serva dem samtidigt som han bryter ner din självkänsla så du inte ska lämna honom. Se upp för dessa. Lär dig känna igen dem och lämna dem så fort du bara kan.

 

Med kärlek,

KGTmamman Anna

 

TIPS! För mer tips och inspiration hur du skapar din drömrelation, anmäl dig till KGTboosten.

4 Kommentarer

Kommentering är stängd.