Se över ditt skyltfönster och få den man du vill ha!

Ditt skyltfönster är det första andra ser av dig. Det du visar i skyltfönstret avgör vem som blir intresserad av att gå in i din affär för att upptäcka mer. Därför är det bra att ha koll på vilken sorts män din skyltning intresserar. Om fel män dras till dig behöver du se över din skyltning.

 

Exempel:

Du vill ha en kärleksfull relation med närhet, romantik, omtänksamhet, en man som ser dig och som stöttar dig när du behöver det. I ditt skyltfönster visar du att du är stark, självständig och hjälpsam. Det är lätt att visa upp, du får ofta beröm för de egenskaperna och de ger dig en känsla av trygghet.

 

Vad ser männen om du skyltar med detta?

Stark: Du klarar problem och kriser själv.

Självständig: Du har inte behov av närhet och tvåsamhet.

Hjälpsam: Du är där för de som behöver dig.

 

Vilka män blir intresserade?

Män som vill ha en stark, självständig och hjälpsam kvinna blir intresserad av dig och kommer att behandla dig som en sådan i er relation. Han förväntar sig hjälp men utgår från att du inte behöver hjälp, närhet, stöd och romantik. Detta motsvarar inte din önskelista och din skyltning skapar förvirring och besvikelser för er båda.

 

Varför känns det svårt att skylta om?

Är du van att visa dig stark kan det kännas svårt att skylta om. Det är lätt att hamna i “antingen eller” tänkande; “om jag inte visar mig stark tror de jag är svag och patetisk”. Kom ihåg att precis som en färgskala består av mer än svart eller vitt finns det fler sätt att vara än stark eller svag.

 

3 Omskyltningstips!

 • Önska! Släpp regler och funderingar på hur det du önskar ska hända. Bara önska och fantisera.
 • Känn! Titta på det du önskat och känn hur det känns när det har hänt.
 • Öva! Gör det till en lek att vara i din önskekänsla. Ju mer du övar desto lättare blir det att vara där.

När du är i önskekänslan gör du det lätt för rätt män att hitta dig (och fel män får lätt att sortera bort dig). Du blir omgiven och uppvaktad av rätt män och nu är ditt största besvär att ta emot det du önskat.

 

Framöver skriver jag mer ingående om hur du skyltar för att få det du vill ha. Skriv upp dig på KGTboosten för att få det levererat direkt i din inbox.

Bonustips! Du kan ha olika skyltfönster för olika situationer. Fundera på vilka andra situationer du vill ha skyltfönster till och vad du vill skylta med i dem.

 

Varma hälsningar,

KGTmamman Anna Bergström

3 Kommentarer
 1. Anna BergStröm
  Anna BergStröm says:

  I din djupa sorg och smärta känner jag ett jubel och glädje över att du bestämt dig för att vara sann mot dig själv. Jag ser mängder av mod, klokhet och kärlek! Glad att jag kan inspirera på vägen.
  Heja! <3

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. Skam och rädsla skriver:

  […] Men först måste jag läka mig själv och bli lika stark på insidan som jag verkar på utsidan. Sen ska jag skylta om – för jag har nog dragit till mig män som vill att jag ska ta hand om dem och signalerat […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *