”Jag känner mig heltänd efter bara två veckor. Så tacksam att jag inte lät min rädsla hindra mig från detta. Jag är så tacksam för att vara mig själv igen. Jag har saknat mig så länge nu. Jag vet att mina barn har gjort det också. Jag är så glad över att de har en riktigt bra mamma nu. ”

Kersti

”Anna är ett fullblodsproffs som hjälpte mig att se hinder jag har burit på och med sitt sätt att coacha bevisar att kärlek föder kärlek.  Hon är verkligen underbar på att fånga upp det som är viktigt för en och varsamt leda en till stordåd”

Jeanette

“När jag började jobba med Anna var allt i livet svart och vad vi än pratade om; jobb, relationer eller barn så grät jag. Nu, några månader senare har jag eget företag, en inre glädje jag inte trodde var möjlig, är fylld med energi och min ångest är som bortblåst! Tack Anna för du visat mig hur jag vänder livet och skapar det jag alltid velat ha. Och för att du gjort det så lätt och roligt att leva!”

Margit

”Anna har gett mig en djupare förståelse för hur jag inverkar på och sammarbetar med mina kollegor, relationer och övriga omgivning”

Kristina

“Att jobba med Anna har gett mycket mer än jag förväntade! När vi började hade jag gått i terapi från och till under många år och inget har hjälpt mig. Jag kände att jag aldrig kom framåt och det skedde inte några förändringar. Jag har inte kunnat förstå varför jag inte har kunnat bli hjälpt.

Nu har jag äntligen fått verktyg som jag både förstår och kan använda och det har tagit bort min ångest och gjort mig lugn och trygg. Jag är så tacksam att jag genom Annas hjälp nu har ett liv som är härligt att leva och där jag kan njuta mycket mer av min familj. Jag som trodde jag var ett hopplöst fall!”

Jenny

”Jag blev så glad när jag såg vad du skrivit om att bli en KGTmamma. Det du tar upp borde vara en självklarhet för alla, vilket det tyvärr inte är. Skönt att se någon göra skillnad, och använda begrepp som kåt, glad och tacksam så öppet ”

Facebook pm från en Pappa

”För några år sedan hade mina tårar tagit slut. Det kom inte en endaste tår när mitt andra barnbarn föddes. Jag var väldigt ledsen för att de tagit slut och livrädd för att de aldrig skulle komma tillbaka. När jag nu skrivit i en månad har tårarna rullat mer eller mindre varje dag och jag är så himla tacksam över dem. Nu har också lyckotårarna kommit. De bara rullar nerför kinderna och jag är så tacksam.”

Kersti om skrivprocessen ”Skapa mirakel”