Hur kan det hjälpa om inte min man också går programmet?

När Maria började “Från vidbränd till heltänd” hade hon varit gift med sin man i 20 år. Det var tryggt men hon drömde om mer. Hon var ofta arg och det var mycket frustration, både kring man, barn och jobb. Vad vi än pratade om grät hon.

Två månader in i programmet ringde Maria och undrade om hennes man också gick hos mig.

“Varför undrar du det?” frågade jag.

“Han gör så konstiga saker, sådant jag drömt om i 20 år. Varför gör han det, Anna?”

I dag har Maria en heltänd och lycklig relation med sin man, glada barn som kommit ut från tonårsrummen och gärna sitter kvar och pratar vid matbordet när middagen är slut, och hon älskar sitt jobb. Hon strålar av glädje och först nu när hon mår bra kan hon se hur arg och frustrerad hon var innan. Maria säger att om hon inte gått mitt program så hade hon med säkerhet varit skild nu. Helt i onödan.

Och nej, Marias man är inte kund hos mig. Men hon är.

 

Tävla om upptäckartimme (värd 1.750 kr)! Jag delar ut 5 Upptäckartimmar!

1.Skicka mail till kontakt@annabergstrom.nu

2.Skriv varför du vill ha en upptäckartimme.

3. Håll tummarna!

 

Varma hälsningar,

KGTmamman, Anna

 

För fler erbjudanden anmäl dig till KGTboosten!