Hjälp! Vad gör jag med min groda när jag vill ha en Kung?

Om din man känns mer som än groda än kungen du drömmer om kan du välja mellan följande tre alternativ.

1.Lev med honom och ogilla det.

2.Lev med honom och gilla det.

3.Lämna honom.

Fastnar du i alternativ 1 utan att ha gjort ett medvetet val blir du lätt trött och frustrerad. Gör du istället ett medvetet val slipper du både det och att bli  bitter eller ångerfull senare i livet. Du vet vad du gjorde och det var rätt för dig.

Om ditt beslut är alternativ 2. är det bra om du är villig att lära nya sätt att ta hand om din relation eftersom det du gör idag ger inte de resultat du vill ha. Chansen är stor att du redan har din drömman, du har bara inte upptäckt det än.

Alternativ 3 är början på att skapa din drömrelation. Min affärscoach säger att ju fortare jag fattar beslut, ju fortare når jag framgång. Det samma gäller i relationer. Gå inte och dra på det som inte känns rätt. Ett tips på vägen är att ta reda på hur du hittar rätt man att ha nästa relation med. Det är inte slumpen som avgör vem vi faller för och det du provat hittills har inte gett de resultat du önskar.

Lycka till!

 

Just nu har jag superrabatt på Från vidbränd till heltänd-programmet! Läs mer här.

Varma hälsningar,

KGT Mamman, Anna