Hitta rätt man med dörrmetoden

Att hålla upp dörren kan vara ett känsligt ämne. Vissa tolkar gesten som att kvinnor inte kan hålla upp dörrar eller ta vara på sig själv. Antagligen lärde du dig öppna dörrar redan som liten, och det vet både du och dörrhållaren. Vad gesten verkligen visar är att du är värdefull och inte ska behöva hålla dörrar när den här mannen är i närheten. Han visar respekt, artighet, att han ser dig och ditt värde. Han visar att han är den sorts man som tycker om att ta hand om sin kvinna. Att hålla upp dörren är inte en flirt, det är artighet och ett sätt att vara. Du väljer hur du tar emot det. Själv tycker jag det är attraktivt och väljer att ta emot det med ett hjärtligt tack och stort leende. Både jag och gentlemannen blir sedda och uppskattade och vad sprider mer glädje än det?

Vad du än tycker om att få en dörr öppnad åt dig är dörren till hjälp när du vill hitta den man som passar dig. I dörren kan du nämligen sortera upp männen i kategorier.

  1. De som håller upp dörren
  2. De som inte håller upp dörren.

 

Lätt som en plätt! Men kanske lite för svart-vitt? Låt oss lägga till lite nyanser.

  • A1. De som vägrar gå genom dörren innan du gjort det.
  • A2. De som försöker komma före dig och hålla upp dörren.
  • A3. De som tar chansen om du ger den till dem.

 

  • B1. De som inte vill.
  • B2. De som är helt omedvetna, men kanske hade tyckt om att göra det om de blev medvetna.
  • B3. De som sätter armbågen i din sida för att komma först genom dörren.

Vi är alla olika och för någon är B3 en groda och för andra en kung. Det viktiga är att du vet vad du vill ha och hur du lätt känner igen den sorts man du är intresserad av.

Vilken typ gillar du?

 

Varma hälsningar,

KGT Mamman, Anna Bergström

 

OJ! Verkar din man vara en groda? I nästa blogg skriver jag om hur du kan göra då. Vill du vara säker på att inte missa det kan du anmäla dig till min KGT boost och få bloggen direkt i din mailbox.