Helt OK?

Har du en helt OK relation, men den är inte riktigt vad du egentligen drömmer om? Eller har du gett upp och bestämt dig för att det passar dig bäst att leva själv, men ändå, någonstans finns det en längtan efter att vara i den där underbara relationen?

Jag satt nyskild och hade helt gett upp det där med män. Ensamstående med små barn, hus och heltidsjobb var jag nere i ett svart hål där det inte fanns någon plats för relationer eller rättare sagt, besvikelser och jag var mycket nöjd med mitt beslut att leva själv resten av livet. Men min son ville annorlunda. Han grät och sa ”Mamma, du kan väl träffa någon?”.

Det blev början på min resa mot drömrelationen. Jag frågade mig själv vad livsglädje och lycka var för mig, och hur jag kunde leva så i en relation. Det som kom till mig var kåt, glad och tacksam. Precis så lever jag med min man och våra barn idag. Kåt för mig är inte bara att vara liggpigg, utan att ta emot allt jag är sugen på. Glass, kärlek, skratt, framgång, frihet och en lycklig familj. Att vara tacksam för det du har skapar magi som ger dig ännu mer att vara tacksam för. Och glädjen, vad är livet utan glädje?

Vill du också bli en KGTmamma? Jag hjälper dig gärna!

Anmäl sig till KGTboosten så får du mer kärlek och pepp direkt i din mailbox.

 

Varma hälsningar,

KGTmamman Anna Bergström