Bonusbarnen ger mig en stor gåva!

Längst ner i dagens blogg finns något spännande! Men först några ord om vilken gåva det är att få bonusbarn.

 

Att få bonusbarn är något av det mest berikande som hänt mig, som en försmak på barnbarnen. Då det inte är min uppgift att fostra dem kan jag koncentrera mig på att älska dem för allt de är. Det ger mig också tankeställare och perspektiv till hur jag älskar och fostrar mina egna barn. Istället för att hamna direkt i fällan med nerärvda (ibland inte så bra) familjemönster om vad som är “rätt”, går jag numera först till “Hur hade jag gjort om det var mitt bonusbarn?” Detta ger ofta en mycket mer balanserad och kärleksfull syn och lösning på situationen. Jag är så tacksam för denna möjlighet, att redan nu få lära mig vad som annars kommer först långt senare i livet. Tack mina underbara ”Bonusar” för allt ni ger mig!

Med kärlek,
KGTmamman,
Anna

Spana in mitt nya coachingprogram, Från vidbränd till heltänd!
Specialgjort till dig trötta Mamma, med eller utan bonusbarn, som vill ha ork, glädje och en het relation.
Eftersom Du och din tid är värdefull är programmet självklart både digitalt, flexibelt och superpersonligt.
Välkommen!