Bästa starten för din drömrelation!

Att veta vad du vill är det viktigaste steget på vägen till ditt mål.

  • Utrusta dig med ärlighet och mod.
  • Skriv en detaljerad relationsönskelista.
  • Skriv ner hur din relation är idag. (Är du inte i en relation, skriv hur tidigare relationer varit. Finns det återkommande mönster? Vilka av de mönsterna vill du behålla/bli av med i nästa relation?)
  • Tänk igenom din situation och fatta ett beslut för din relation från följande tre alternativ:
    • 1. leva med den och ogilla den
    • 2. leva med den och gilla den
    • 3. lämna den

Att fatta medvetna beslut ger ro och kraft. Kom ihåg att du inte behöver veta hur du ska uppnå ditt val, du ska bara bestämma dig för vad du vill med din relation, så du lägger energi på rätt sak.

Många fastnar i alternativ 1 utan att ha gjort ett egentligt val och blir då trötta och bittra. När du gör ett medvetet val blir du inte bitter eller ångerfull senare i livet. Du vet vad du gjorde och det var rätt för dig. Om ditt beslut är alternativ 2. men du inte befinner dig där just nu, behöver du vara öppen för att lära nytt. Det du kan har du redan provat utan att nå önskat resultat. Ta emot tillit att om du vill nå dit kommer du att göra det. Alternativ 3 kan vara början på att skapa din drömrelation. Min affärscoach säger att ju fortare jag fattar beslut, ju fortare når jag framgång. Det samma gäller i relationer. Gå inte och dra på det som inte känns rätt.

Oj, fick du lika många frågor som svar? Ska 100% av önskelistan uppfyllas varje dag? Tänk om mina krav är orimliga? Min man är ingen Kung, måste jag skilja mig för att få en? I kommande bloggar får du svar på dessa frågor och mycket mer.

Dela gärna med dig av vilka frågor du har i ditt huvud just nu!

De tre alternativen kommer från Dr.Greg Baers bok Real Love. Ett lästips till dig från mig om du vill inspireras i att ge och ta emot villkorslös kärlek.

En underbar helg önskar jag er!

 

KGTmamman, Anna BergStröm

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar