Andra gången!

I morgon gifter jag mig för andra gången!

Hur vet jag att min man är den rätte?

Skillsmässostatistiken talar sitt tydliga språk, det är mycket vanligt att välja fel man.

Jag är själv en av dem som valde fel. I morgon gifter jag mig för andra gången och hur vet jag då att det är rätt denna gången? Jo, på vägen till min blivande man uppfann jag en femstegsraket för relationer.

Raketens första steg är att bli medveten om dina mönster. Det du upplevt i livet ger en omedveten trygghet och på gott och ont styr det ditt val av partner.

Andra steget är att ta reda på vilken relation du verkligen vill ha. Resultatet skriver du ner på en lapp, jag la min i plånboken så jag alltid bär den med mig.

Tredje steget blev att känna igen vem som var bra och vem som var dålig för mig. Jag utarbetade tekniker som redan efter första dejten berättade om mannen i fråga hade potential eller ej.

Ritningen till fjärde steget, att lära mig skapa den relation jag vill ha, tog tid att hitta men till slut dök den upp. Det räcker ju inte att hitta en bra man, du ska också skapa din drömrelation.

Femte steget är att öva. Det är lätt att hamna på villovägar för att du så gärna vill att just denna mannen ska vara den rätte. Och ännu lättare att trilla in i gamla vanor (som ju bekant leder till gamla resultat).

Och en dag, stod han där, mannen jag nu längtar efter att gifta mig med. Häromdagen berättade jag för honom om min lapp och när jag läste upp den trodde han att jag skojade och just skrivit ihop den. För allt stämmer, på pricken. Så visst är det han som är den rätte för mig.

En fantastisk bonus är att när raketen är byggd, kan den användas i alla sorters relationer och jag har nytta av den varje dag. Den har inte bara gett mig min drömman, den har gett mig mitt drömliv!

Det tog mig nästan sex år att rita, konstruera och lära mig köra raketen. När jag nu lär ut teknikerna bakom de olika stegen i min femstegsraket till andra, ser jag stora förändringar på bara några månader! Glädjen att få vara med och skapa denna lycko-magi även i andras liv är den största bonusen av dem alla.

Håll tummarna att solen skiner I Botaniska trädgården i morgon klockan 13.00! <3